×
Despre noi Proiecte Blog Contact

Suntem geeks, creatori,
proiectanți de experiență,
arhitecți de Blockchain.

Studio de design și programare focusat pe parteneriate pe termen lung, specializați în Web, design grafic și dezvoltare Blockchain, proiecte pe care le transformăm în realitate.

descoperă universul nostru

Unelte și tehnologii

Ne place să creăm experiență digitală care este intuitivă și simplă de utilizat.
Alegem cu mare atenție tehnologiile pe care le utilizăm la fiecare proiect, ele având avantajele și dezavantajele lor, pentru a putea livra aplicații profesionale și de calitate înaltă.

Serviciile noastre

Aplicații descentralizate

Cu puterea tehnologiei Blockchain dezvoltăm Dapps care îți pot dezvolta afacerea în cel mai scurt timp. Focusul principal este pe securitate, viteză și pe reducerea costurilor, folosind smart contracts ca și logică de afaceri principală.

UI & UX

Crearea unei interfețe este o provocare destul de mare, mai ales că trebuie să fie foarte intuitivă. Designerii noștri sunt Jedi care stăpânesc aspectul, scalabilitatea și interactivitatea, strategia și contextul, execuția și analiza.

Consultanță IT

Folosim numeroase tactici și canale digitale pentru a ne conecta cu clienții unde își petrec o mare parte din timp - online. De la site-ul web la branding-ul online al unei afaceri - haideți să aflăm împreună cea mai bună soluție pentru afacerea dvs. - to infinity and beyond!

Aplicații customizate

Nu orice aplicație de productivitate poate fi aplicată unei afaceri. Cercetăm nevoile afacerilor dvs. și dezvoltăm o aplicație personalizată orientată doar pentru nevoile afacerii dvs. De asemenea, aplicațiile noastre funcționează pe orice dispozitiv, astfel încât să nu fiți legat de o singură platformă.

Dezvoltare Web

Ne place web-ul, așa că vrem să-l facem mai bun, mai frumos și mai funcțional pentru clienții noștri. Site-urile noastre web sunt construite folosind tehnologii moderne și sunt pregătite pentru viitor, astfel încât să le putem extinde în orice moment pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Aplicații mobile

Industria mobilă este în continuă dezvoltare, la fel și noi - dezvoltăm aplicații iOS și Android care sunt native și stabile, personalizate pentru nevoile afacerilor dvs. Dacă ați construit site-ul dvs. la noi, putem conecta cu ușurință baza de date cu noua aplicație mobilă!

Proiectele noastre

BlockPoll

Blockpoll este un sistem de sondaje bazat pe tehnologia Blockchain prin care companiile se pot adresa direct utilizatorilor.

SERS

Sistemul Electronic Român de Securitate este un nivel de transfer de date securizat (Data Exchange Layer), distribuit și standardizat.
Reprezintă o rețea securizată dintre instituțiile de stat și instituțiile private, sincronizată în timp real și accesibilă doar de membrii sistemului în dependență de nivelul lor de acces.

Avem trei modele de afaceri din care puteți alege.

Oferim 3 tipuri de cooperare și în funcție de nevoile dvs. puteți alege unul singur sau să le combinați. Dacă vă este greu să decideți care este opțiunea potrivită, puteți oricând să o discutați cu noi. În toate cazurile, vă veți bucura de serviciile de dezvoltare web și mobilă pe care le oferim.

Proiect fix

Mai întâi planificăm cu atenție proiectul și apoi îi estimăm timpul de execuție. Nu se aplică taxe suplimentare după estimarea proiectului.

Pe oră

Plătiți doar ora petrecută pentru realizarea cerințelor dvs.

Team dedicat

Putem dedica un team întreg pentru proiectul dvs. Echipa poate fi disponibilă constant pe timpul desfășurării proiectului.

Haideți să ne cunoaștem

Împărtășește-ți ideile
iar noi te vom contacta în mai puțin de 24 de ore.

contactați-ne