×
Despre noi Proiecte Blog Contact

October CMS - platforma ideală pentru proiectele web

Publicat în Web Development pe data de 30 ianuarie, 2019

Lumea CMS-urilor (Content Management Systems) a devenit mult mai masivă decât în ​​urmă cu câțiva ani. Ar putea fi destul de dificil să alegeți CMS-ul potrivit pentru proiectul dvs. fiind atât de multe, însă diferite.

În prezent, piața CMS-urilor este în mare parte controlată de giganți, precum Wordpress, Joomla! și Drupal. Există, de asemenea, sisteme CMS care se concentrează pe construirea site-urilor web care servesc unui anumit scop, cum ar fi Magento pentru proiecte de eCommerce sau Ghost pentru bloguri.

October CMS, la rândul său, este considerat un gigant în devenire. Este comercializată ca o platformă care se reîntoarce la elementele de bază ale designului și dezvoltării web, cu accentul principal pe fluxul de lucru a dezvoltării web. Din ce în ce mai mulți dezvoltatori web, designeri și proprietari de site-uri web se îndreaptă către October CMS din cauza simplității, a securității avansate și a capacității de personalizare pentru orice tip de proiect.

October CMS este capabil să rezolve cele mai multe probleme în dezvoltarea web contemporană și oferă instrumente moderne pentru a face acest lucru printr-o interfață grațioasă și ispititoare cu culori delicate și un meniu simplu.

Haideți să descoperim împreună unele caracteristici care fac October CMS să iasă în evidență.

Un Framework PHP modern bazat pe Laravel

October CMS este construit folosind Framework-ul Laravel care este foarte rapid, robust și elegant. Acesta este adesea actualizat cu noi capabilități PHP. Laravel permite ca October CMS să fie proiectat pentru viziune creativă. Nu plasează restricții asupra structurii paginii și marcajului HTML. Acest lucru îl face foarte atractiv pentru designeri, deoarece îi inspiră să depășească granițele de proiectare și să profite din plin de imaginația lor.

Actualizările din cadrul October CMS sunt rapide și se desfășoară în cadrul panoului de administrare, nu vă întrerupe nicio parte a site-ului sau aplicației dvs., din cauza arhitecturii modulare bazate pe Laravel. Din anul 2015, Laravel este în versiunea de suport pe termen lung (LTS - Long Term Support), care oferă updatări pentru doi ani și patch-uri de securitate timp de trei ani. Versiunile LTS se publică din doi în doi ani, ceea ce este apreciat de utilizatorii întreprinderilor care au nevoie de o platformă stabilă pe termen lung.

Design-ul panoului de administrare: Grațios, elegant, simplist

October CMS ne oferă un panou de administrare foarte simplist și aerisit, ușurându-ne foarte mult realizarea site-ului web și a funcționalității acestuia.

Secțiunea de pagini permite crearea de conținut pentru fiecare dintre adresele URL ale site-ului Web.

Secțiunea fișierelor parțiale este rezervată pentru a construi bucăți reutilizabile de marcaj HTML care pot fi incluse oriunde în site-ul dumneavoastră (de ex. în secțiunea Layouts, utilizatorii pot crea scheletul site-ului care se va refolosi pentru toate paginile existente).

October-CMS-2.png

De asemenea, puteți utiliza secțiunea componentelor pentru a îmbogăți paginile site-ului web cu funcții disponibile prin pluginuri. Acestea sunt blocuri de cod gata create care adaugă noi funcționalități și pot fi plasate pe orice pagină sau aspect.

Documentație bogată și suport

October CMS este intuitiv și auto-explicativ. Nu te face să te lupți prin procesul de învățare, dimpotrivă te obișnuiești repede cu interfața și capacitățile sale. Dacă aveți vreodată nevoie de ajutor sau aveți probleme cu utilizarea oricărei caracteristici, October CMS vine cu o documentație bogată despre fiecare aspect al construirii site-ului dvs. În plus, fondatorii se uită în mod regulat prin subiecte și întrebări din secțiunea de suport, de aceea primești cele mai bune răspunsuri în loc de opiniile utilizatorilor aleatorii.

Hackergeek și October CMS

Echipa Hackergeek adoră October CMS din cauza ușurinței de utilizare și a modularității pe care o oferă. După ce designeri noștri alcătuiesc fișierele HTML conform designului propus și alcătuit în Photoshop, este foarte ușor pentru echipa noastră de programatori să transforme aceste fișiere HTML într-o temă October CMS complet funcțională. De asemenea, October CMS oferă posibilitatea de a ne face noi propriile componente (plugin-uri), dacă ele nu există deja. Acest fapt ne ușurează munca, având posibilitatea de a crea site-uri customizate și specifice după cerințele clientului.

Aveți nevoie de un site de prezentare, sau aveți o idee genială de o platformă customizată, sau faceți comerț și aveți nevoie de un magazin online?

Haideți să ne cunoaștem, trimiteți-ne un email sau sunați-ne, vă așteptăm cu drag la o cafea să discutăm despre viitorul vostru proiect!


Despre autor

Gabriel Gașpar

Gabriel Gașpar este CTO-ul firmei Hackergeek Studio. Este pasionat de totul ce mișcă IT și adoră programarea. Câteodată vede foarte pixelat și este pasionat de jocuri retro.