×
Despre noi Proiecte Blog Contact

Rubiko.io - cubul tău Rubik în eCommerce

Publicat în Blockchain, IoT, Web Development pe data de 11 octombrie, 2019

În bucătăria Hackergeek se pregătește o nouă aplicație - Rubiko.io! Ce zici de ideea de a-ți construi propriul magazin online, ieftin și rapid?

Rubiko.io este o aplicație de generare a unui magazin online prin procese automatizate - de la construirea brandului, la alegerea temei și configurarea culorilor, a fonturilor, până la monitorizarea traficului și a consumului pe server.

În medie, construirea unui magazin online costă minim 2000 și durează minim o lună până se pune la punct complet. Rubiko.io automatizează cele mai importante procese salvându-ți timp și bani - prin Rubiko.io un site de eCommerce te costă 550 și îl ai online în 24 de ore!

Magazinul online construit prin Rubiko.io este al tău și îl poți transfera oricând pe un alt server de preferință. Însă pe lângă configurarea și generarea magazinului, Rubiko.io are grijă și de găzduire, de domeniu, de securitate și de buna funcționare tehnică fără să mai ai tu grija asta - iar tu le poți monitoriza pe toate din fotoliul tău preferat prin panoul nostru de administrare. Ne poți scrie direct din platformă, poți modifica abonamentele și setările iar noi ne ocupăm de restul.

Ok, și ce face până la urmă Rubiko.io? Te ajută să îți faci, pas cu pas, un site de eCommerce la 25% din prețul pieței, în câteva minute, exact pe placul tău! Ești antreprenor pentru că îți place ca totul să depindă de tine. Acum, cu Rubiko.io, site-ul tău de eCommerce se realizează cum vrei tu, când vrei tu și la costuri mult mai mici - cool, nu-i așa?

 


Despre autor

Gabriel Gașpar

Gabriel Gașpar este CTO-ul firmei Hackergeek Studio. Este pasionat de totul ce mișcă IT și adoră programarea. Câteodată vede foarte pixelat și este pasionat de jocuri retro.