×
Despre noi Proiecte Blog Contact

BlockPoll

Apr, 2020

Blockpoll este un sistem de sondaje bazat pe tehnologia Blockchain prin care companiile se pot adresa direct utilizatorilor.

SERS

Feb, 2020

Sistemul Electronic Român de Securitate este un nivel de transfer de date securizat (Data Exchange Layer), distribuit și standardizat.
Reprezintă o rețea securizată dintre instituțiile de stat și instituțiile private, sincronizată în timp real și accesibilă doar de membrii sistemului în dependență de nivelul lor de acces.

Decenei

Nov, 2017

Site-ul ”Decenei” are la bază informarea corectă, în primul rând, despre românii din Serbia, indiferent de locul unde se găsesc, ce fel de denumire poartă sau din ce opție politică și confesională fac parte, despre istoria, cultura și viața lor de zi cu zi, încercând să promoveze și să dezvolte conștința națională pe întreg teritoriul Serbiei.

Go Dent-X

Mar, 2020

Dent-X arată mai mult ca un salon comod pentru că am înlocuit albul tern cu nuanțe cromatice relaxante, am creat o sală de așteptare unde-ți poți lăsa grijile și poți păși mai departe către cele două cabinete de medicină dentară și radiologie fără crispări și fără ”miros de dentist”.

CosminMirișan.ro

May, 2019

Înființarea EV IT Agency, actualmente Hackergeek Studio în anul 2017, companie de IT cu destinație de programare site-uri și programe de gestiune și optimizare pentru companii.
Înființarea în parteneriat Maximmo.ro in anul 2019.
Investitor în sisteme de blockchain sau tip blockchain pentru management privat sau public. Vezi Proiect SERS - Sistemul Electronic Roman de Sanatate.

Open Mind Consulting

Nov, 2017

Înfințată la începutul anului 2015, Open Mind Consulting Group a devenit repede un jucător important pe piața firmelor de consultanță din România, având în spate experiența unor foști angajați ai administrațiilor de Management si experți în domeniu.

C.P.E. Libertatea

Aug, 2017

Casa de Presă și Editură Libertatea este înființată în anul 1945 și publică cărți și ziare în limba română, dedicate minorității naționale române de pe teritoriul Republicii Serbia. Cea mai importantă publicație este săptămânalul Libertatea.

Frankar Advertising

Sep, 2018

Frankar Advertising este o companie din Timișoara care oferă o gamă largă de servicii printre care se enumeră tiparul digital, gravură laser și imprimare carduri.

Jaklin Cake

Dec, 2020

Jaklin Cake este o cofetărie din Timișoara unde se produc cele mai gustoase și dulci prăjituri, torturi și cupcakes!

Turkoane Shop

Sep, 2020

TurkoaneShop.ro oferă produse de calitate superioară la prețuri avantajoase, atât pentru makeup artiști cât și pentru academiile de machiaj.

Miss Cleany

Oct, 2018

Miss Cleany este o companie de curățenie din Viena, Austria și prestează servicii de curățenie de birouri, șantiere de construcții, case și apartamente.

West Trans

Aug, 2020

West Trans oferă servicii de transport persoane cu plecări din Timișoara și Arad spre Viena, Austria.