×
Despre noi Proiecte Blog Contact

CosminMirișan.ro

Anul proiectului:

2019

Descriere

Înființarea EV IT Agency, actualmente Hackergeek Studio în anul 2017, companie de IT cu destinație de programare site-uri și programe de gestiune și optimizare pentru companii.
Înființarea în parteneriat Maximmo.ro in anul 2019.
Investitor în sisteme de blockchain sau tip blockchain pentru management privat sau public. Vezi Proiect SERS - Sistemul Electronic Roman de Sanatate.

Despre Cosmin Mirișan

Angajat al Ministerului Economiei din 2012, ulterior al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, in calitate de consilier evaluare și monitorizare proiecte pe fonduri structurale și Expert in Achizitii Publice. Am avut "plăcerea" de a evalua și monitoriza peste 1000 planuri de afaceri.

Absolvent din 2014 al Empretec Romania, facilitator din 2015. EMPRETEC este un program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business desfășurat sub egida Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD – Geneva) și susținut de Guvernul României. Programul este operațional în 36 de țări de pe 3 continente și are până în momentul de față 300.000 de absolvenți. România este prima și singura țară din Europa în care se implementează programul începând din anul 2002.

Atelierul de lucru EMPRETEC este dedicat dezvoltării competențelor antreprenoriale. Grupul țintă este reprezentat de antreprenori și potențiali antreprenori – orice persoană care deține și/sau administrează o întreprindere/ afacere.

Fundamentul programului EMPRETEC este dezvoltat folosind o metodologie unică a Harvard Business School, rezultată în urma unui îndelung program de cercetare inițiat și condus de către profesorul David McClelland.

Din 2015 am infiintat firma de consultanta Open Mind Consulting, care are mai apoi in 2017 sa devina Open Mind Consulting Group. Avand sub denumire, nu mai putin de 7 firme. Firme cu servicii complementare, de la Juridic pana la Dezvoltare Organizationala, Consultanta Fiscala si Audit.

Cum este construit?

Site-ul CosminMirisan.ro este construit folosind platforma OctoberCMS, bazată pe Framework-ul Laravel. Este adaptat un design realizat în HTML și CSS într-o temă funcțională OctoberCMS.
Accentul este pus pe securitatea site-ului și pe viteza de încărcare, fiind un site de prezentare și blog.