×
Despre noi Proiecte Blog Contact

Frankar Advertising

Anul proiectului:

2018

Descriere

Frankar Advertising este o companie din Timișoara care oferă o gamă largă de servicii printre care se enumeră tiparul digital, gravură laser și imprimare carduri.

Despre Frankar Advertising

De pe site-ul frankar.ro: Ne-am înfiinţat în 1994 ca şi o agenţie de publicitate care executa conceptul grafic iar în colaborare cu terţi executa tipărituri (pliante, cataloage, anuare, etc.). Toate acestea s-au întâmplat câţiva ani, până la apariţia tiparului digital unde, din câte ştim, am fost printre primii care l-am achiziţionat. De atunci, dotarea noastră a crescut permanent, prin retehnologizarea tiparului digital şi prin achiziţionarea de echipamente noi pentru diferite alte activităţi precum gravură laser, plotter, cutter plotter, echipamente de înfoliat şi plastifiat, echipamente pentru îndosariere de mai multe tipuri.

Cum este construit?

Site-ul Frankar Advertising este construit folosind platforma Coaster CMS bazată pe Framework-ul Laravel. Design-ul este alcătuit în Adobe Photoshop, apoi construit în HTML cu CSS și ulterior transformată într-un template pentru Coaster CMS.
Accentul este pus pe securitatea site-ului și pe viteza de încărcare, fiind un site de prezentare companie și servicii.