×
Despre noi Proiecte Blog Contact

Open Mind Consulting

Anul proiectului:

2017

Descriere

Înfințată la începutul anului 2015, Open Mind Consulting Group a devenit repede un jucător important pe piața firmelor de consultanță din România, având în spate experiența unor foști angajați ai administrațiilor de Management si experți în domeniu.

Despre Open Mind Consulting

În mai puțin de un an, compania a contractat peste 60 de proiecte pe diverse linii de finanțare, cu un total al sumelor contractate de beneficiari care depășește 5 milioane de euro si o creștere a cifrei de afaceri însumata la peste 300 milioane de Ron, pentru clienții serviciilor de Business Development.

În momentul de față, colaboram cu peste 20 de companii și experți in domeniu. Una din cele mai importante colaborări, este cu un jucator de top din Europa, în domeniul serviciilor orientate către business, Marco Polo Franta & CEE (Central Eastern European).

Colegii noștrii de asemenea au fost contractați de companii precum J.P Morgan, Santander Bank, Guvernul Scoției, Scottish Enterprise (camera de comerț a Scoției), Universitatea din Edinburgh, Elsevier si multi altii.

Colaborările și cerințele din piață, au avut ca rezultat creșterea complexității serviciilor oferite, în acest moment, Open Mind Consulting Group fiind una din puținele companii din România care oferă servicii complete de Business Development si Soluții IT&C, atât pentru IMM-uri cât și pentru Multinationale, la prețuri competitive.

Cum este construit?

Site-ul Open Mind Consulting este alcătuit folosind Framework-ul Laravel, cu panoul de administrare Laravel Voyager. Are ca și componente pagini statice și un blog. Este un site în limba română și engleză iar viteza de schimbare a limbii este obținută datorită agilității frameworkului Laravel. Design-ul este unic, alcătuit pentru acest proiect de către Raul Manole.
Laravel oferă viteza și securitatea necesară pentru buna funcționare a site-ului, fiind un site de prezentare și informare generală cu postări de blog ocazionale.