×
Despre noi Proiecte Blog Contact

Turkoane Shop

Anul proiectului:

2020

Descriere

TurkoaneShop.ro oferă produse de calitate superioară la prețuri avantajoase, atât pentru makeup artiști cât și pentru academiile de machiaj.

Despre Turkoane Shop

TurkoaneShop.ro a luat naștere datorită cererilor foarte mari a cursanților noștri de la Turkoane Makeup Studio și din dorința de a ajunge la un număr mai mare de clienți.


În cadrul studio-ului se pot urma cursuri pentru începători sau cursuri de perfecționare individuală. 

Trainerii acestei academii sunt formați din Turkoane Alexandra și Lavinia Nechifor.


Turkoane Alexandra este Makeup Artist de 10 ani și Makeup Trainer de 5 ani. Pasiunea sa pentru vânzări a pornit de peste 8 ani când clientele sale își doreau produse de calitate și nu știau de unde să le achiziționeze. A început să comande produse de la diferite brand-uri pentru acestea, și astfel a creat o relație frumoasă atât cu brand-urile cât și cu clientele, oferindu-le un serviciu extins. Alexandra este perfecționistă, și nu și-a dorit să comercializeze produse care nu îi plac cum se comportă sau cum se lucrează cu ele, astfel a devenit selectivă din punct de vedere al brand-urilor și calității produselor. A ales să lucreze cu tot ce este mai bun de la fiecare brand, din fiecare gamă, și și-a păstrat integritatea în fața clienților. 


Lavinia Nechifor este Makeup Artist de 6 ani și Makeup Trainer de 1 an. Pasiunea sa pentru artă a pornit încă din copilărie când picta și desena. Mai apoi a urmat Facultatea de Arhitectură ducându-și pasiunea la un alt nivel, aprofundându-și cunoștințele și lărgindu-și viziunea în acest domeniu. Lavinia este pasionată de tot ce ține de artă, pictură, desen, grafică, design interior, design exterior, fashion, muzică, fotografie și videografie. Are doar 23 de ani și este în plină ascensiune, dornică să evolueze și cea mai mare dorință a sa este să le ofere celorlalți ceea ce ea a primit de-a lungul vieții. 

Cum a fost construit?

Site-ul e-commerce Turkoane Shop este construit folosind platforma OpenCart - un CMS open-source bazat pe limbajul de programare PHP.

O temă OpenCart a fost achiziționată și customizată din punct de vedere de design conform cerințelor proiecului.
Platforma OpenCart a fost apoi configurată pentru folosința atât pe teritoriul României cât și pentru întregul teritoriu al Uniunii Europene, cu limba română pentru frontend și backend.