×
Despre noi Proiecte Blog Contact

West Trans

Anul proiectului:

2020

Descriere

West Trans oferă servicii de transport persoane cu plecări din Timișoara și Arad spre Viena, Austria.

Despre West Trans

SC West Do & Go Trans SRL îşi începe activitatea în scopul devenirii uneia dintre cele mai importante societăţi care activează în domeniul transportului de persoane şi colete, atât în ţară cât şi internaţional cu o ofertă adresată atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice.

Firma noastră doreşte să ofere clienţilor săi confortul de a călători în condiţii de siguranţă şi într-o atmosferă plăcută.

Apelând la firma noastră punem la dispoziţia clienţilor sau a bunurilor acestora transportul de la adresă la destinaţie în condiţii de siguranţă.

SC West Do & Go Trans SRL este locată cu sediul în Moşniţa Nouă, loc în care puteţi găsi biroul persoanelor de contact pentru a stabili orice fel de organizare legată de plecări şi transportul bunurilor sau la numărul de telefon de mai jos.

Misiunea acestei firme este de a transforma orice călătorie obişnuită într-una de calitate şi bun gust si de a mulţumi clienţii prin serviciile oferite.

Activitatea de marketing are ca obiectiv informarea potenţialilor clienţi despre ofertele şi avantajele pe care le poate oferi firma noastră.

Cum este construit?

Site-ul West Trans este construit folosind Framework-ul Laravel cu un panou de administrare customizat pentru opțiuniile de booking.
Laravel controlează rezervările de pe site, le salvează în baza de date și trimite notificare prin emal către administrator și către utilizator.